Fornyelse af jeres hjemmeside

En hjemmeside bør beskrive jeres ide og produkt glasklart

Hvad er det vigtigste ved jeres hjemmeside? Måske at jeres ide og produkt er beskrevet glasklart, og at hjemmesiden er et redskab til at udvide markedet med. Hvis I tænker sådan – og det gør Line-of-Sight – tænker I måske også, at det vil blive et kæmpe projekt at forny jeres hjemmeside. Men det behøver det ikke at blive. Et godt eksempel på det er fornyelsen af hjemmesiden for Bifrost Communications, som Line-of-Sight gennemførte i sommeren 2018. Projektet tog halvanden måned.

Læs mere: Gennemgribende fornyelse af nødlidende hjemmeside.

Hjemmesiden blev fornyet efter Line-of-Sights metode til at forstå forretning og målgrupper, som bygger på grundige interviews og undersøgelser af virksomhedens mål og retning. Uanset hvilken form for kommunikation, man skal i gang med, er det afgørende, at man forstår sine målgrupper samt naturligvis også at ens kommunikationsbureau forstår den forretning, kommunikationen vedrører.

Læs mere: Forstå din målgruppe bedre.

Selve processen med at producere en hjemmeside tager altid udgangspunkt i en klar plan for processen og en sitemap, så I som kunde har fuld kontrol og overblik. Desuden sørger Line-of-Sight for en effektiv og fleksibel projektstyring.

WordPress – hjemmesidernes officepakke

I Line-of-Sight foretrækker vi at bygge hjemmesider i WordPress. Det er et stabilt og sikkert system med utallige muligheder. WordPress er så at sige hjemmesidernes office-pakke, hvilket gør det til et godt valg for vores kunder. Da alle, der arbejder med hjemmesider, kan arbejde i dette system, bliver man som kunde uafhængig af leverandøren ved at vælge dette system. WordPress er meget brugervenligt, og derfor kan de fleste efter et lille kursus lære selv at vedligeholde hjemmesiden, hvis man foretrækker at have den mulighed inhouse.

Hjemmesiden er ankeret i ens kommunikation

Udviklingen i digital kommunikation går stærkt, og der er mange digitale kommunikationsformer, men hjemmesiden bør være ankeret i enhver virksomhed eller organisations digitale kommunikation. En enkel overskuelig hjemmeside er langt at foretrække frem for en uoverskuelig hjemmeside, der er knopskudt gennem en årrække, og hvor en stor del af indholdet ikke længere er aktuelt.

Få hjælp af Line-of-Sight til at rydde op, prioritere forny jeres hjemmeside.

Læs mere: Det kan I få hjælp til.