Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger Line-of-Sights hjemmeside, accepterer du denne cookie- og privatlivspolitik. Der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre Line-of-Sights indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Se nedenfor for en uddybning af, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer på andre sider. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se vejledning).

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Se evt. denne liste med hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Line-of-Sights website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, eller hvis du deltager i lejlighedsvise undersøgelser.

Vores cookies indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og jobfunktion m.m. Det vil typisk være i forbindelse med lejlighedsvise undersøgelser.

Sikkerhed
Line-of-Sight har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og på andre sider evt. vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere Line-of-Sights services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der typisk er tale om, i afsnittet om ”cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering på andre sider.

Line-of-Sight benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på  vegne af Line-of-Sight og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Line-of-Sight anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Line-of-Sight behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@lineofsight.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Line-of-Sight
Nannasgade 28
2200 København N
Telefon: 4041 3510
E-mail: mail@lineofsight.dk.